III Fira del Vi de Sant Mateu

Amb molt de entusiasme, Besalduch Valls & Bellmunt anuncia la pròxima realització de la tercera edició de la Fira del Vi de Sant Mateu, que es durà a terme els dies 18 i 19 de novembre.

L’esdeveniment es durà a terme en el museu del vi i centre d’interpretació del celler, un espai cobert que permetrà als assistents gaudir sense veure’s afectats per les condicions climàtiques. Per a aquesta edició, hem preparat una varietat de sorpreses que transformaran la fira en una experiència excepcional.

Entrada gratuïta

És important destacar que l’entrada a la fira serà d’accés gratuït, brindant l’oportunitat a tots els entusiastes del vi de gaudir d’aquests dos dies dedicats a l’enologia.

Al llarg del cap de setmana, els participants podran submergir-se en tastos maridatge dirigides per l’experimentat enòleg David Remolar, que oferiran experiències culinàries úniques, realçant els matisos i sabors de cada vi. A més, es duran a terme conferències i xarrades informatives oferides pel president de l’Associació Mundial de l’Enòleg. D´altra banda, s´han organitzat tastos a cegues sota la direcció de l’enòleg Roger Vernet.

Per a completar l’experiència, el celler disposarà d’un servei de restaurant i bar per a atendre les necessitats de tots els visitants. En paral·lel, l’esdeveniment comptarà amb actuacions de música en viu per a crear un ambient festiu i amé.

Aquest destacat celler de Castelló, té com a objectiu enfortir la posició de Sant Mateu com un punt de referència estratègic en la indústria vinícola, ressaltant la importància del seu paper com a capital de la regió vinícola.