IGP Castelló assumeix la gestió del «Mesón del Vino» en les festes de la Magdalena 2024

La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Castelló assumirà la gestió completa del «Mesón del Vino» de la Magdalena 2024 durant les pròximes festes de la Magdalena 2024. Aquesta decisió representa una fita significativa per a la nostra organització i per a la promoció dels vins de Castelló.

Durant aquesta edició, ens complau confirmar que en el «Mesón del Vino» de la Magdalena 2024 s’oferiran únicament vins de Castelló. Aquesta decisió reafirma el nostre compromís amb la qualitat i autenticitat dels productes de Castelló, permetent als assistents descobrir la diversitat i excel·lència dels nostres vins locals.

Reprenent l´essència original del «Mesón del Vino»

La gestió del «Mesón del Vino» de la Magdalena 2024 per part de la IGP Castelló implica reprendre l’essència original d’aquest espai, els orígens del qual es remunten a fa més de 65 anys quan els cellers de la província de Castelló es van unir per a organitzar-lo per primera vegada, sent la seua finalitat històrica la promoció i difusió dels vins autòctons. Aquesta iniciativa cerca revitalitzar i ressaltar la riquesa vinícola de Castelló, connectant amb l’essència i propòsit inicial del «Mesón».

Durant les festes de la Magdalena 2024, els assistents al «Mesón del Vino» podran gaudir de la presència de cellerers i d’experts enòlegs que compartiran el seu coneixement sobre els vins de la nostra terra. Aquest serà un espai acollidor i festiu on la comunitat local i els visitants podran submergir-se en la cultura vinícola de Castelló.

La IGP Castelló desitja expressar el seu profund agraïment a l’Ajuntament per brindar-nos aquesta valuosa oportunitat. Aquesta col·laboració enforteix el vincle entre l’administració local i la promoció dels nostres productes locals, fomentant el desenvolupament econòmic i cultural de Castelló.

La IGP Castelló agraeix a tots els participants, col·laboradors i amants del vi pel seu continu suport. Esperem que aquesta edició del «Mesón del Vino» en les festes de la Magdalena siga un èxit rotund, brindant moments inoblidables i enfortint la connexió entre la nostra comunitat i les seues tradicions.