Apertura nou restaurant al Celler BVB

Una Experiència Culinària Única: S’inaugura el Restaurant integrat en les instal·lacions del Celler Besalduch, Valls & Bellmunt!

És un plaer anunciar l’obertura del Restaurant en el cor de les impressionants instal·lacions del Celler Besalduch, Valls & Bellmunt a Sant Mateu. Aquest excepcional restaurant integrarà la passió pels vins i la gastronomia local, oferint als seus comensals una experiència culinària única en un entorn encantador i acollidor.

Amb una àmplia selecció de carns i peixos a la brasa, acuradament preparats per a ressaltar els seus sabors naturals, el menú del Restaurant busca complaure als paladars més exigents. Els ingredients frescos i de temporada, seleccionats de productors locals, garanteixen que cada plat siga una vertadera delícia gastronòmica.

Però això no és tot, ja que l’estrela de l’experiència gastronòmica és la magnífica varietat de vins de Sant Mateu, directament del celler amfitrió, Besalduch, Valls & Bellmunt. Els experts en vins estaran a la disposició dels comensals per a brindar-los recomanacions personalitzades de maridatge, realçant encara més la fusió de sabors entre el menjar i el vi.

El Restaurant no sols ofereix una cuina exquisida, sinó que també brinda un ambient càlid i acollidor. Amb un disseny integrat en les caves subterrànies de la antiga Cooperativa de sant Mateu, els comensals podran gaudir d’una experiència autèntica i relaxant que els transportarà potser de la tradició vitivinícola de Sant Mateu.

«Estem emocionats d’obrir les portes del Restaurant en el nostre celler. Aquest espai representa la nostra passió per la nostra terra, els nostres vins i la cuina local», afirma Josep María *Beslduch, gerent de Besalduch, Valls & Bellmunt. «Esperem que els visitants gaudisquen i se senten com a casa en aquest entorn únic».

Entrevista a Josep Maria, Gerent del Celler BesalduchValls&BellmuntEl Restaurant està situata les instalacions del eller BVB, al carrer Assegador de la Catarra, 2 12170 Sant Mateu Castelló, i obri les seues portes el 12 d’agost. L’horari d’atenció serà divendres i disaabte a migdia i per la nit, i diumenge a migdia.

A tots els amants del bon menjar i el vi, els estenem una càlida invitació a submergir-se en la vertadera essència vitivinícola de Sant Mateu en el Restaurant!

Ja poden realitzar-se reserves al telèfon 964 416 436 / 673 216 280