Un any més, la Generalitat Valenciana posa en marxa la campanya de promoció dels productes de la comunitat “El Nadal és Valencià” donant suport als nostres gremis i productes. Ara més que mai, en aquests temps de Pandèmia, és quan hem de recolzar i incentivar el consum del producte local.

Gaudim dels vins de Castelló

D’altra banda, és un bon moment per donar suport als productors i empreses de la nostra zona. Així, la campanya pretén promocionar el consum dels productes de la Comunitat Valenciana vinculats a les festes nadalenques, com les joguines, els torrons, el raïm o el vi.

És el moment de celebrar amb els nostres productes de sempre, per gaudir-los en família i regalar als amics que estiguin lluny.

Nadal alegre, però responsable

En aquestes dates tan especials per tants motius, és convenient fer una previsió i realitzar les compres de forma escalonada i no esperar a l’últim moment per evitar aglomeracions. Aquí es fa important emprar el sentit comú. No cal esperar a que ens restringeixin, ¡siguem proactius!

No és el moment de relaxar les mesures de prevenció, però tampoc hem de perdre la il·lusió per celebrar i regalar i fer pinya amb tots aquests comerços que, dia rere dia, obren els seus negocis tot i la incertesa en què ens trobem ara mateix .

#FaremNadal

En la campanya, que inclou el hastag #FaremNadal, participen els consells reguladors de les denominacions d’Origen, Indicacions Geogràfiques Protegides, i altres figures de protecció de productes valencians, a més de l’organització empresarial de comerç de la Comunitat Valenciana Confecomerç, La Unió Gremial -Federació de Gremis i Associacions de l’Comerç Valencià, l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena, i l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets.

En concret, col·laboren en la campanya les denominacions d’origen Kaki Ribera d’el Xúquer, Raïm embutxacat de Vinalopó, vins Utiel-Requena, vins de València, Vins d’Alacant, Granada Mollar d’Elx, així com les IGP Xixona i Torró d’Alacant, Cítrics de Valencians i la IGP Vi de Castelló.