Bodega Flors promocionando Castellón en las Ferias de Alcossebre, Les Useres y FENAVIN

[:es]Bodega Flors en pocos días asistirá a tres eventos para dar a conocer sus vinos de Castellón, a nivel local en las Ferias de Alcossebre y de Les Useres, como a nivel internacional en la Feria de Fenavin.

La II Fira Gastronòmica de Alcossebre abre sus puertas el viernes 3, y mantendrá sus actividades hasta el domingo 5.

En la feria, se apuesta por un completo programa para dar a conocer y difundir los productos de Castelló Ruta de Sabor. Así, a los puestos de venta se unen una gran cantidad de actividades paralelas, con asistencia libre para el público en general. Las catas se iniciarán el sábado a las 19.00 horas, con una cata popular de vinos tintos Castelló Ruta de Sabor maridada con quesos Tot de Poble, por Juan Carlos Pavía y Óscar Sales.

FENAVIN, es la Feria Nacional del Vino, tendrá lugar del martes 7 al jueves 9 mayo 2019 en Ciudad Real con una participación estimada de 1400 expositores de casi todas las regiones vitivinícolas españolas, con la presencia de las mejores bodegas nacionales y alguna internacional.

El evento está dirigido a promover las ventas de vinos españoles y optimizar los contactos entre compradores y vendedores. Los visitantes pueden catar los vinos presentes y tienen la posibilidad de hablar directamente con los comerciantes. Además, hay programadas una serie de conferencias y seminarios.

Puedes encontrar los vinos de Bodega FLors en INKORDIA WINES, Pabellón ENEO, Calle 4, Stand 6.

La VII Feria del Vino de Useres, se celebrará los días 11 y 12 de mayo, con el objetivo de promocionar los vinos y los productos gastronómicos típicos del municipio, como el tombet, embutidos, quesos, aceite de oliva, dulces, etc.[:ca]El Celler Flors en pocs dies assistirà a tres esdeveniments per donar a conèixer els seus vins de Castelló, a nivell local en les Fires d’Alcossebre i de les Useres, com a nivell internacional en la
Fira de Fenavin.

La II Fira Gastronòmica d’Alcossebre obre les portes el divendres 3, i mantindrà les seves activitats fins al diumenge 5.

A la fira, s’aposta per un complet programa per donar a conèixer i difondre els productes de Castelló Ruta de Sabor. Així, als llocs de venda s’uneixen una gran quantitat d’activitats paral·leles, amb assistència lliure per al públic en general. Els tasts s’iniciaran dissabte a les 19.00 hores, amb un tast popular de vins negres Castelló Ruta de Sabor maridada amb formatges Tot de Poble, per Juan Carlos Pavia i Óscar Sales.

FENAVIN, és la Fira Nacional del Vi, tindrà lloc del dimarts 7 al dijous 9 maig 2019 a Ciudad Real amb una participació estimada de 1400 expositors de gairebé totes les regions vitivinícoles espanyoles, amb la presència dels millors cellers nacionals i alguna internacional.

L’esdeveniment està dirigit a promoure les vendes de vins espanyols i optimitzar els contactes entre compradors i venedors. Els visitants poden tastar els vins presents i tenen la possibilitat de parlar directament amb els comerciants. A més, hi ha programades un seguit de conferències i seminaris.

Pots trobar els vins de Celler Flors a INKORDIA WINES, Pavelló ENEO, Carrer 4, Stand 6.

La VII Fira del Vi de Useres, se celebrarà els dies 11 i 12 de maig, amb l’objectiu de promocionar els vins i els productes gastronòmics típics del municipi, com el tombet, embotits, formatges, oli d’oliva, dolços, etc.[:]